EnerTrans en Yeager Energy gaan samenwerken

22 oktober 2020

20 oktober 2020 – EnerTrans en Yeager Energy gaan intensief met elkaar samenwerken in de ontwikkeling en exploitatie van duurzame warmtenetwerken en de toepassing van geothermie

EES-Ventilatie-Quickscan voor Scholen

1 oktober 2020

Rotterdam Zestienhoven: ees Holland biedt scholen de mogelijkheid om de ventilatie en verwarmingssystemen eenvoudig en snel COVID19-proof te maken.

CBS-rapport: Snel groeiend aandeel Aardwarmte en Bodemenergie

1 oktober 2020

Den Haag,- CBS: Het aandeel hernieuwbare energie in het totale energieverbruik is gestegen van 7,4 procent in 2018 naar 8,7 procent in 2019.

Grootste mangrovehal ter wereld energiezuinig door ees

14 juli 2017

Arnhem – Peter Driessen: “Wij zijn trots dat we als ees Holland bijdragen aan de ontwikkeling van dit unieke initiatief. Nergens ter wereld bestaat er een mangrovehal die technisch zo hoogstaand is als deze.”

1ehulp@warmte-beheer voor nieuwe en bestaande spelers

13 april 2017

Oosterhout: ees Holland was aanwezig op het 1ehulp@warmtebeheer.

Roosendaal heeft Warmtebeheer van de toekomst

12 april 2017

Roosendaal: ees Holland staat met Warmtebedrijf Roosendaal in het Warmtenetwerk Magazine over warmtebeheer van de toekomst!

ees Holland goed bezig achter de schermen van mangrovehal Burgers’ Zoo

21 maart 2017

Oosterhout: Leaflet over de energiezuinige installaties ontworpen en gerealiseerd door ees Holland bij Burgers’ Zoo voor de Mangrovehal.

Klanten ees Holland werken efficiënter met ‘MECOMS’ meter-contract management

30 januari 2017

Oosterhout – Fabienne Heidemann: “Betere controle en naleving van de huisstijl van het bedrijf zijn ook opmerkelijke voordelen van het gebruik van Lasernet-outputbeheer”