Meer over
ees Holland

bovendijk 132
termis
elvaco
monteur
opdrachtgevers

Onafhankelijk Advies

Wij hebben jarenlange ervaring in energiebesparing en zijn nu vooral gericht op de energie-transitie naar een aardgasvrij Nederland

Engineering/Realisatie

Wij ontwikkelen zelf warmtenetten vanuit een eigen participatie-organisatie. We zijn gespecialiseerd in het netwerk ontwerp en het maken van netwerksimulaties.

Exploitatie/Metingen

Wij bieden wij exploitatie ondersteuning aan warmtebedrijven met uitlezing van (smart) meters inclusief de facturatie aan de eindgebruikers.

7/24 Service

Met onze coördinatoren en monteurs leveren we  7/24 service-contracten op WKO units en maar ook binneninstallaties, zodat de bewoners slechts ééen aanspreekpunt nodig hebben.

Projectontwikkeling

Onze CAD- en GIS- medewerkers leveren (detail-) ontwerpen voor hoofdleiding tot aan de woning. Onze energie-adviseurs helpen uw energielabel opwaarderen.

Onze Expertise

EES Holland ontwerpt, bouwt, exploiteert en onderhoudt warmtenetwerken. Dit omvat alle onderdelen in de leveringsketen van warmteopwekking of warmte hergebruik tot aan het afleveren van de warmte bij de eindgebruiker.  Middelen die we inzetten om dit zo efficiënt mogelijk te maken zijn isolatiematerialen, het opvangen en hergebruiken van restwarmte (zoals van heet water van data centra), het efficiënt instellen van installaties (zoals een CV), het inzetten van slimme meters en applicaties voor gas en elektra en het automatisch detecteren van lekkages bij warmteleidingen.

Verder maken we gebruik van duurzame energiebronnen, zoals aardwarmte of koeling in WKO's (warmte en koude opslag onder de grond), warmte van oppervlaktewater en het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken en te gebruiken. Ook verzorgen we de energielabeling van gebouwen en adviseren op het gebied van energiebesparende maatregelen en realiseren ze vervolgens.

energiebesparing

Opvallende Cijfers

Warmte Installaties

24/7 in beheer voor klanten van EQUANS

% van de gevallen

Lossen wij problemen van onze klanten binnen de afgesproken tijd op

Jaar Ervaring

ees Holland startte in 2003 met haar activiteiten

Onze Opdrachtgevers

opdrachtgevers

Onze Partners

partners

Distributeur/levering van producten van

distributie

Wilt u voor uw woning ook
Energielabel A?

energielabel