Meer over
ees Holland

U staat centraal

Bij ons staat de klant altijd centraal. U kunt van ons verwachten dat we in de eerste plaats naar u luisteren. Wanneer wij een goed beeld hebben van wat u vraagt, denken wij op creatieve manier mee over welk energieproduct het beste bij u past. Wij leggen alles uit op een begrijpelijke wijze, zonder dat  technische voorkennis van u vereist is.

U gaat besparen

Het is ons hoofddoel om producten aan klanten te bieden die energie besparen. Wij begrijpen dat u alleen geïnteresseerd bent in onze energieproducten wanneer het u praktisch, maar óók financieel gezien wat oplevert.

We maken het U gemakkelijk

 Wij verstrekken advies waar u zelfstandig mee verder kunt. Hiernaast bieden we ook bredere ondersteuning. Zo denken wij met u mee over het financieren en subsidiëren van energiebesparende maatregelen en kunnen wij u ontzorgen bij de uitvoering daarvan.

Onze Expertise

We zorgen dat bestaande energie niet verloren gaat maar waar mogelijk herbruikt wordt. Dat kan bijvoorbeeld door het gebruiken van isolatiematerialen, het opvangen en hergebruiken van restwarmte (zoals van heet water), het efficiënt instellen van installaties (zoals een CV), het inzetten van slimme meters en applicaties voor gas en elektra, en het detecteren van lekkages bij warmteleidingen.

We maken gebruiken van duurzame energiebronnen, zoals aardwarmte of koelte bij WKO's (warmte en koude opslag onder de grond), warmte van oppervlaktewater en het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken en te gebruiken.

energiebesparing

Opvallende Cijfers

Warmte Installaties

24/7 in beheer voor klanten van ENGIE

% van de gevallen

Lossen wij problemen van onze klanten binnen de afgesproken tijd op

Jaar Ervaring

ees Holland startte in 2003 met haar activiteiten

Onze Opdrachtgevers

opdrgevers

Onze Partners

partners

Distributeur van

distributeur

Wilt u voor uw woning ook
Energielabel A?

energielabel