Meer over
ees Holland

bovendijk 132
termis
elvaco
monteur
opdrachtgevers

Onafhankelijk Advies

Wij bieden onafhankelijk advies op het gebied van energiebesparing en de energietransitie naar een aardgasvrij Nederland. Er is veel behoefte aan onafhankelijk advies om de beste keuzes te maken.

Wij hebben jarenlange ervaring in energiebesparing, dus zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden en de uitdagingen. Wij kunnen u helpen om de juiste keuzes te maken voor uw specifieke situatie.

Engineering/Realisatie

Wij ontwikkelen zelf warmtenetten. Dit is een complexe en veeleisende taak, maar het biedt ook veel kansen. Warmtenetten zijn een belangrijke pijler in de energietransitie, en er is veel behoefte aan nieuwe warmtenetten.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van warmtenetten. Wij hebben de kennis en ervaring om hoogwaardige warmtenetten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste eisen.

.

Exploitatie/Metingen

Wij bieden exploitatieondersteuning aan warmtebedrijven. Dit omvat onder andere de uitlezing van (smart) meters en de facturatie aan de eindgebruikers. In Nederland vertegenwoordigen we o.a. Itron en Elvaco.

Dit is een belangrijke taak, want het zorgt ervoor dat warmtebedrijven op een efficiënte en transparante manier kunnen opereren. Wij hebben de expertise om deze taak goed uit te voeren

7/24 Service

Wij bieden 24/7 service op stadverwarmingsunits en de binneninstallatie voor warmte en koeling. Dit is een belangrijke service, want het zorgt ervoor dat bewoners en bedrijven altijd over warmte en koeling kunnen beschikken.

Wij hebben de expertise om deze service op een professionele manier uit te voeren. Het tevredenheidsondzoek over 2023 bij onze klanten leverde een score op van 8,1 van 10.

Projectontwikkeling

Onze CAD- en GIS- ingenieurs leveren (detail-) ontwerpen voor hoofdleiding tot aan de woning. Onze energie-adviseurs helpen uw energielabel opwaarderen.

Dit is een waardevolle dienst, want het helpt bewoners en bedrijven om hun energierekening te verlagen en hun woning of gebouw duurzamer te maken.

Onze Expertise

EES Holland ontwerpt, bouwt, exploiteert en onderhoudt warmtenetwerken. Dit omvat alle onderdelen in de leveringsketen van warmteopwekking of warmte hergebruik tot aan het afleveren van de warmte bij de eindgebruiker.  Middelen die we inzetten om dit zo efficiënt mogelijk te maken zijn isolatiematerialen, het opvangen en hergebruiken van restwarmte (zoals van heet water van data centra), het efficiënt instellen van installaties (zoals een CV), het inzetten van slimme meters en applicaties voor gas en elektra en het automatisch detecteren van lekkages bij warmteleidingen.

Verder maken we gebruik van duurzame energiebronnen, zoals aardwarmte of koeling in WKO's (warmte en koude opslag onder de grond), warmte van oppervlaktewater en het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken en te gebruiken. Ook verzorgen we de energielabeling van gebouwen en adviseren op het gebied van energiebesparende maatregelen en realiseren ze vervolgens.

energiebesparing

Opvallende Cijfers

Warmte Installaties

24/7 in beheer voor klanten van EQUANS

Ingeregelde radiatoren

In opdracht van de gemeente Rotterdam in 2023

Jaar Ervaring

ees Holland startte in 2003 met haar activiteiten

Onze Opdrachtgevers

opdrachtgevers

Onze Partners

partners

Distributeur/levering van producten van

distributie

Wilt u voor uw woning ook
Energielabel A?

energielabel